28 вересня 2005 12:31

Кутарбу дисквалифицировали до 2006 года


Півзахисник запорізького "Металурга" Герман Кутарба за отриману червону картку в грі 8-го тура дискваліфікований на вісім матчів. Таке рішення у вівторок прийняло Бюро ПФЛ. Нагадаємо, що в матчі з "Металістом" Кутарбу спочатку вдарив в обличчя форварда господарів – Джакобію, після чого отримав червону картку. Далі футболіст не погодився з рішенням судді Олега Орєхова і запустив тому в обличчя м`ячем.

Присутній на засіданні президент ФК "Металург" Віктор Межейко у своєму виступі опротестував рішення експертної комісії ФФУ, що визнала дії арбітра матчу "Металіст" - "Металург" З у ключових моментах вірними. Межейко попросив нового розгляду питання суддівства цієї зустрічі.

На п`ять матчів відлучений від футболу президент ФК "Бершадь" Заболотний, який по закінченні матчі 7-го туру із "Зорею" образив арбитра, а в перерві гри погрожував колишньому гравцюю вінницької "Ниви" Андрею Головку фізичною розправою. Також на ФК "Бершадь" накладено штраф у розмірі 1000 у.о.

Дніпропетровський "Дніпро" заплатить 500 у.о. штрафу за дії своїх уболівальників, які запалили на трибунах під час гри "Дніпро" - "Металург" Д димову шашку. На таку ж суму оштрафований й "Спартак" (Івано-Фпанківськ) за матч 1/16 фіналу Кубка України з київським "Динамо".