28 вересня 2024 18:05

"Інтер" здобув першу гостьову перемогу у матчі з 5-ма голами проти "Удінезе"

Інтер та Удінезе відкрили суботню програму 6-го туру Серії А 2024/25. Звіт про матч читайте на сайті "Футбол 24".


Інтер не вигравав три матчі поспіль в Серії А і випав за межі зони єврокубків. Удінезе після сенсаційного лідерства отримав ляпас від Роми – 0:3 з голом Довбика.


Новий удар фріульці отримали вже на 43-й секунді нинішнього матчу. Дарміан запустив Фраттезі за спини захисникам, а Окойє чомусь пропустив кволий удар хавбека Інтера. Чемпіон за півгодини створив моментів на розгром, але підводила реалізація. Мартінес і Мхітарян пробили неточно, Тюрам програв ближній бій кіперу.

Покарання не забарилось. Кабаселе головою підрізав м'яч під дальню стійку – 1:1. Втім, переможцем на перерву все ж пішов Інтер. На третій компенсованій хвилині Лаутаро у боротьбі з Бійолом заштовхав м'яч у сітку. Найкращий бомбардир минулого чемпіонату нарешті забив у новому. Знову слід відзначити якісь незрозумілі рухи від Окойє.


У дебюті другого тайму капітан Інтера оформив дубль ударом з лінії карного майданчика. "Нерадзуррі" увімкнули економ-режим, а Удінезе нічого не міг запропонувати у відповідь. Лише під завісу зустрічі Лукка один м'яч відквитав, проте не більше.

3:2 – Інтер здобуває першу гостьову перемогу в сезоні та з 11 очками вискакує в топ-3 таблиці. Стільки ж очок у Мілана і Торіно, який в цьому турі ще зіграє проти Лаціо. Казка Удінезе поступово завершується.