24 квітня 2024 16:47

Магуайр про перемогу над "Ковентрі": "Дуже дивна суміш емоцій, ми підвели себе в останні 20 хвилин основного часу. Грати за МЮ – величезна відповідальність"

Харрі Магуайр висловився про вихід у фінал Кубка Англії.


У півфіналі турніру «Манчестер Юнайтед» здобув перемогу над «Ковентрі» (3:3, 4:2 пен.). Під час гри манкуніанці втратили перевагу в три м'ячі.


«Це була дуже дивна суміш емоцій упродовж усієї гри. Приймати в ній участь – просто божевілля, враховуючи те, як воно проходило... Додатково нам потрібно було перегрупуватися, перебудуватися, зібратися з думками і зробити все можливе для перемоги. У результаті нам це вдалося.

Я думаю, що після тієї кількості емоцій, які ми зазнали за кілька годин, що минули від початку гри до її кінця, ми просто відчули деяке полегшення.


Я не думаю, що нам треба було надто сильно святкувати. Ми підвели себе за останні 20 хвилин основного часу. Грати за цей клуб – це величезна відповідальність, і ми не взяли на себе відповідальність за останні 20 хвилин гри.


Ми знову братимемо участь у фіналі Кубка Англії. Це те, про що ми мріяли в дитинстві, тому хлопці по-справжньому щасливі. У нас були хороші результати на цьому шляху, ми обіграли наших принципових суперників із «Ліверпуля» у чвертьфіналі, а потім вирушили на «Уемблі» та почували себе комфортно перші 70 хвилин.


Але, як я вже сказав, після завершення гри ми розчарувалися тим, як ми діяли», – сказав захисник «Манчестер Юнайтед».