24 квітня 2024 15:40

Англійський журналіст: "Зінченко - велике розчарування порівняно з минулим сезоном"

Тribuna.com запитала британських журналістів та експертів, хто з українських легіонерів найкраще проводить цей сезон в порівнянні з рівнем очікувань. Це відповідь журналіста The Athletic Тіма Спірса.


«Ілля Забарний - найважливіший захисник «Борнмута» і один з трьох польових гравців Прем’єр-ліги, які грають щохвилини (ще один – Максиміліан Кілман). Оцінка - 9/10.


Віталій Миколенко проводить свій найкращий сезон за «Евертон». Дуже надійний та послідовний у грі в захисті і один із найкращих гравців «ірисок». Але ще міг би зробити більше в атаці. Оцінка - 8/10.


Єгор Ярмолюк. Кілька вражаючих виходів на заміну і виглядає так, ніби він належить до рівня АПЛ. Гарна техніка, він подобається вболівальникам. Оцінка - 7/10.


Гра Михайла Мудрика відображає надзвичайно непослідовний сезон самого «Челсі». Шість голів і дві результативні передачі в 35 матчах у всіх турнірах - ще недостатній результат. Оцінка - 6/10.


Олександр Зінченко - велике розчарування порівняно з минулим сезоном. Помилки в обороні призвели до того, що багато вболівальників «Арсенала» критикують його. Оцінка - 4/10», - сказав Спірс.