24 квітня 2024 09:21

Ігор Тудор: "Задоволений усім, окрім непотрапляння до фіналу Кубка Італії"

Римський Лаціо напередодні виграв матч-відповідь півфіналу Кубка Італії проти туринського Ювентуса на власному полі, але не вийшов до фіналу за сумою двох протистоянь.


Після завершення гри головний тренер "орлів" Ігор Тудор прокоментував виступ власної команди.


"Ми побачили багато хороших моментів у грі нашої команди сьогодні ввечері. За винятком того, що ми не пройшли до фіналу, я залишився задоволений усім.


Мені шкода хлопців, вони вірили в те, що це можливо, і ми були близькі до мети. Але зрештою суперники забили й ми залишись ні з чим. Зараз ми повинні зайнятись відновленням, тому що у нас важливий матч в суботу.


Якщо й говорити про одну з сильних сторін Ювентуса, то це фізична підготовка їхніх гравців. Ми дуже старались щось проти цього заподіяти, але не змогли.


Під моєю орудою команда зіграла три матчі з Юве в цьому сезоні й двічі перемогла. Так, сьогодні ми не пройшли до фіналу, але я задоволений зростанням і ставленням до справи з боку своїх гравці. Ми правильному шляху.


Цей матч дав мені багато натхнення, я задоволений хлопцями. Ми хочемо продовжувати цей рух уперед у суботу — у нас надважливий матч проти Верони.


Я тут працюю вже місяць, і коли ви будуєте команду, ви будуєте її під певний тип гри: улітку ми будемо працювати над тим, щоб укомплектувати склад відповідними виконавцями. Нам трохи не вистачає швидкості й фізичної підготовки. І от коли ми почнемо підготовку до сезону з нуля, то риторика одразу зміниться", — заявив хорватський фахівець.


Наступний матч римський Лаціо проведе вдома проти Верони.