23 квітня 2024 22:16
2

ДЮФШ "Динамо" підписала угоду про співпрацю із футбольним клубом "Талант"

ДЮФШ «Динамо» ім. В. Лобановського продовжує розширювати співпрацю з клубами-партнерами, ставлячи на меті створити широку партнерську мережу у Києві та за його межами, щоб діти могли займатися футболом на найвищому рівні.


23 квітня мережа партнерів динамівської футбольної школи ще більше розширилася за межі Києва – угоду про співпрацю було підписано із дитячо-юнацьким футбольним клубом «Талант» із селища Глеваха Фастівського району.


- Ми продовжуємо практику взаємодії зі школами столиці, київської області та усієї України, щоб зробити їх нашими союзниками задля єдиної мети – покращити якість підготовки футболістів, - зазначив після підписання угоди директор ДЮФШ «Динамо» ім. В. Лобановського Олександр Іщенко. – Сьогодні ми підписали угоду з амбітним та перспективним клубом «Талант» з Фастівського району. У нас будуть спільні тренінги, майстер-класи, спаринги, можливість участі у міжнародних турнірах тощо. Сподіваємося, рано чи пізно це принесе свої плоди, і наша співпраця буде обопільно вигідною.


- Наш клуб був заснований у 2016 році, тоді у нас займалося 8 дітей, а зараз – 120 від 6 до 16 років, - розповів керівник та засновник клубу «Талант», а також тренер найстаршої групи Олександр Єзерський. – Чотири наші команди вікових категорій U11, U13, U15 та U17 грають у чемпіонаті Київської області вищої ліги.


Побачив новину на офіційному сайті «Динамо» про те, що деякі клуби вже підписали угоди про співпрацю із «Динамо», і що клуб відкритий до подальших переговорів. Зв’язався із завучем школи Володимиром Жариковим, ми зустрілися обговорили деталі та зрозуміли, що маємо спільні інтереси, перш за все, у вихованні професійних футболістів. Хочеться, щоб наші хлопці розуміли, що у них є перспектива, що їм є, куди рости, і що найкращий, найтитулованіший клуб України може взяти їх на перегляд. Це велика мотивація для наших вихованців, я озвучив їм цю ідею, і вони її повністю підтримали.


Так само відбуватиметься рух і у зворотному напрямку: хлопці, які з певних причин ще не дотягують до рівня «Динамо», їм запропонують займатися у нашому клубі, особливо, якщо вони проживають десь поруч. Для мене це теж дуже цікаво, адже завжди хочеться підсилювати склад, бо я не лише керівник клубу, а й тренер, і хочу розвиватися далі у цій ролі. Здорово, що буде можливість бути присутнім на тренуваннях академічних груп «Динамо», команди U19, майстер-класах, обмінюватися досвідом. Плюс, буде можливість реалізовувати нові проєкти, наприклад, вже працює проєкт «збірна гравців – партнерів «Динамо», у рамках якого сьогодні відбулося перше тренування серед хлопців 2012 року народження.

Словом, нам це дуже цікаво, хочеться розвиватися, рухатися уперед та бути поруч з таким великим клубом як «Динамо». Для нас це велика відповідальність і велика честь. Ми одразу погодилися на цю співпрацю і тримали кулачки, щоб усе вийшло. Починаємо працювати з першого ж дня після підписання угоди.


Нагадаємо, наприкінці лютого ДЮФШ «Динамо» вже підписала угоди про співпрацю із шістьма клубами Києва та області, які стали офіційними партнерами та представниками Академії ФК «Динамо» у різних районах Києва та за межами міста. А у березні угоду про співпрацю було підписано із львівською футбольною Академією «No Limits».

Зазначимо, що ДЮФШ «Динамо» ім. В. Лобановського відкрита до співпраці з іншими футбольними клубами Києва, області та інших міст України. Сподіваємося, плідна робота принесе свої плоди у вигляді виховання нових талановитих футболістів, які з часом поповнять першу команду «Динамо», а також українські професійні клуби та збірні України.


Фото: ФК "Динамо" Київ

Треба ще с ДЮСШ 17. )))
Команда сина грала, здається, тричі з однолітками Таланту і усі рази перемагала. Приємно, що син поклав їм парочку (один у фіналі).