21 квітня 2024 23:08
2

Гарне закінчення. Ексхавбек "Динамо" попрощався з фанами в Австралії перед завершенням кар'єри

Напередодні в австралійській А-лізі відбувся поєдинок між «Вестерн Сідней» та «Мельбурн Сіті» (1:2), який виявився примітним тим, що в ньому з фанатами господарів поля попрощався 39-річний екс-хавбек «Динамо» Мілош Нінкович.


Серб вийшов на заміну на 74-й хвилині за рахунку 1:2, і змінити перебіг подій у поєдинку не зумів.

Втім, уболівальники «Вестерн Сідней» щиро привітали Нінковича, який планує наприкінці поточного сезону завершити кар'єру.

Нінкович після фінального свистка накинув коло пошани навколо стадіону, роздавав автографи та багато спілкувався з уболівальниками.

«Це була моя остання гра перед власними вболівальниками. Це було складно. Дякую всім за вашу підтримку протягом останніх двох років. Цей клуб дбав про мене та мою родину, тепер мій обов'язок залишатися в клубі, допомагати цим молодим гравцям... Це моя остання гра в домашніх стінах, сподіваюся, ще не в сезоні, сподіваюся зіграти ще трохи», – сказав Нінкович зі сльозами на очах.
Это пример отношения к людям, футболистам. Очень жаль что у нас нет ничего подобного. Шовковский, Гусев и многие другие заслужили чтобы их достойно проводили, с благодарностью.
Мілош - молодчина, грати до 39 років - треба бути суперпрофі