16 квітня 2024 15:21

Кейн привітав "Байєр" із чемпіонством: "Баварія" не вийшла на свій найвищий рівень цього сезону. У Бундеслізі дуже сильні клуби, мені тут подобається"

Харрі Кейн висловився про невдачу «Баварії» у Бунделсігу та цілі на залишок сезону.

Мюнхенський клуб втратив шанси на титул чемпіона Німеччини цього сезону – перше місце гарантовано займе «Байєр». «Баварія» продовжує виступи в Лізі чемпіонів і завтра проведе матч-відповідь проти «Арсеналу». Перша зустріч завершилася нічиєю з рахунком 2:2.


«Це був сезон, що розчаровує, для нас у лізі. Вітаю «Леверкузен» із тим, чого вони досягли. Ми не вийшли на свій найвищий рівень цього сезону.


Я хочу допомагати команді, чи то в Лізі чемпіонів, чи в Лізі чемпіонів. Ні для кого не секрет, що цей клуб має намір вигравати Лігу чемпіонів щосезону. Ми матимемо чудовий шанс завтра тут, на нашій арені, перед нашими вболівальниками... Особисто я хочу допомагати команді та забивати голи.


Наші гравці мають великий досвід участі у важливих матчах. Цього сезону в Лізі чемпіонів ми грали краще, ніж у Бундеслізі. Настав час підняти наші стандарти. На "Арені" буде фантастична атмосфера. Ми віримо, що ми зможемо досягти успіху завтра.

Бундесліга дала мені чудовий досвід. "Байєр" провів фантастичний сезон, у тому числі і в єврокубках. Тут дуже сильні клуби. Я намагаюся показувати свою найкращу гру у кожному матчі. Наша ціль у лізі зараз – залишатися на другому місці. Загалом мені дуже подобається грати в Бундеслізі», – сказав нападник «Баварії».