15 квітня 2024 20:01

"Дніпро-1" в компенсований час втратив перемогу над "Металістом 1925"

Металіст 1925 у формально домашньому матчі 24-го туру Української Прем'єр-ліги зазнав поразки від СК Дніпро-1 — 0:1.

Afdjhbn зустрічі, яка проходила на столичному стадіоні «Лівий Берег», відкрив рахунок відносно швидко: Олексій Гуцуляк після пасу Едуарда Сарапія втік від Максима Імерекова, обіграв Мар'яна Фаріну і розібрався з Олегом Мозилем.


Відразу ж харків'яни отримали чудовий шанс відігратися, але Дмитро Юсов після закидання Владлена Юрченка не зумів торкатися точно.


Команда Юрія Максимова контролювала хід гри і була ближчою до другого голу, ніж суперник — до першого. У другому таймі Металіст 1925 мав шанс зрівняти рахунок, але Євген Волинець після удару Дениса Гармаша перевів м'яч у перекладину.


І все-таки команда Віктора Скрипника врятувалась у компенсований час. Захисник Імереков після подачі з кута поля головою пробив у перекладину і тут же ногою добив м'яч у сітку.

Дніпро-1 втратив можливість ближче підібратися до Кривбаса, що йде третім. Металіст 1925 з 18-ма пунктами залишився на 15-му (передостанньому) місці. Харків'яни не перемагали вже у 11 матчах поспіль.


У наступному турі дніпряни зіграють у гостях проти Вереса, а команда Скрипника зустрінеться з Оболонню.


Металіст 1925 — Дніпро-1 1:1


Голи: Імереков, 90+3 — Гуцуляк, 19


Металіст 1925: Мозіль — Жичиков, Імереков, Фарина, Капінус — Габелок — Юсов, Дмитренко (Гармаш, 46) — Юрченко — Борячук (Фрімпонг, 72), Сидоров.


Дніпро-1: Волинець — Мірошніченко, Сваток, Сарапій, Пасіч (Мельниченко, 74) — Бабенко, Рубчинський — Гуцуляк, Лєднєв, Очеретько (Танчик, 81) — Гаджиєв (Горбунов, 38).


Попередження: Сарапій, 54