13 квітня 2024 14:54

Каррагер про Холанда: "Треба додавати, якщо хоче боротися за "Золотий м'яч" з Мбаппе. Мессі обійшов Роналду, коли він зосередився на штрафному майданчику"

Джеймі Каррагер висловився про Ерлінг Холанд у плані боротьби за «Золотий м'яч».


«Холанду лише 23 роки, і складається враження, що він уже має кар'єрний план.


Якщо його єдиний інтерес – бити рекорди за забитими голами, то не треба нічого міняти. Якщо ж він серйозно націлений на «Золотий м'яч» та гру за «Реал», то можуть виникнути проблеми.


Холанд повинен додавати, зробити ривок, щоб серйозно поборотися з конкурентом на звання найкращого покоління гравця - Кіліаном Мбаппе.

Щоб грати центрального нападаючого у клубі такого рівня, як «Реал», потрібно бути багатофункціональним. Бензема у цьому плані серйозно недооцінювали. Мбаппе, який, як очікується, приєднається до «Реала» влітку, набагато більший, ніж просто бомбардир.


Два найбільших гравці останніх двох десятиліть – Роналду та Мессі – домінували у боротьбі за «Золотий м'яч» з однієї і тієї ж причини. Протягом більшої частини суперництва між ними було мало відмінностей при оцінці їхнього впливу на голи та передачі.


Мессі обійшов Роналду, коли гра португальської суперзірки стала більше зосереджена на діях у штрафному майданчику», – написав екс-гравець «Ліверпуля» в колонці The Telegraph.