13 квітня 2024 13:35

Колишній голкіпер "Динамо" Маханьков: "Дочекався свого шансу"

Воротар «Кривбаса» Володимир Маханьков поділився емоціями від дебюту за криворізький клуб у матчі 23-го туру УПЛ проти полтавської «Ворскли» (1:1).


– В матчі проти «Ворскли» ти дебютував за «Кривбас». Ти чекав свого шансу доволі довго. Якими були думки щодо цього?

– Звичайно, дуже довго чекав цього шансу та радий, що нарешті дебютував за «Кривбас». Це футбол. Усі розуміють, що воротар – дуже відповідальна позиція на полі. Сподіваюсь, зможу скористатись своїм шансом на всі сто відсотків.


– Зізнайся, чи нервував перед першим виходом на поле?

– Трохи було таке, але вже на розминці останні переживанні відпали. У нас дуже гарна взаємодія в команді, тому в цілому все добре.


– Хто першим привітав з дебютом? Чи багато отримав повідомлень стосовно дебюту від вболівальників у соцмережах?

– Найважливіші мої вболівальники – родина. Моя дружина. Вона і найперша привітала. Вболівальники «Кривбасу» також писали у соцмережах, відчув підтримку, усім дуже вдячний.


– Розкажи про конкуренцію серед воротарів Кривбасу. Які у вас відносини?

– Дуже хороші. Ми один одного дуже поважаємо. Кожен день працюємо з гарним настроєм. У нас підібрався класний воротарський колектив, кваліфікований тренер з воротарями. Нема ніяких проблем.


– У нас в команді є молодий воротар Богдан Хома. Є Ігор Омельченко з U-19. На твою думку, чи прогресують хлопці у головній команді?

– Так, і вони молодці, багато працюють. Прогрес дуже помітний. Наприклад, Хома відбив пенальті у спарингу з «Олександрією» на останніх хвилинах. Омельченко теж нещодавно виручив у грі U-19 в Рівному. Будемо продовжувати працювати разом та робити один одного сильнішими.


– Чи обговорюєте з колегами по воротарського цеху «Кривбасу» свої сейви чи помилки на тренуваннях?

– Сейви, ні. А от помилки розбираємо регулярно, й не тільки свої. Нещодавно розбирали помилку Андрія Луніна в матчі «Реал» – «Ман Сіті». Він молодець, адже виступає на найвищому рівні. Ми всі прагнемо до цього рівня.