29 березня 2024 19:52

Вінгер "Реала" може замінити Салаха у "Ліверпулі"

"Ліверпуль" проявляє активний інтерес до 23-річного крайнього нападника мадридського "Реала" Родріго Гоеса, у якому керівництво мерсисайдців бачить довгострокову заміну 31-річному вінгеру Мохамеду Салаху. Про це повідомляє Mundo Deportivo.


За інформацією ресурсу, "вершкові" просять за бразильського футболіста суму в розмірі від 100 мільйонів євро до 120 мільйонів. У свою чергу, "Ліверпуль" готовий запропонувати 80 мільйонів євро, що не влаштовує мадридський клуб.


Підкреслюється, що існує ймовірність переходу Салаха до клубу з Саудівської Аравії наступного літа. Водночас позиції Родріго в "Реалі" можуть істотно ослабнути після того, як до "вершкових" приєднається Кіліан Мбаппе, що також із високою ймовірністю станеться влітку 2024 року.


Нагадаємо, у нинішньому сезоні Родріго взяв участь у 41 матчі в усіх турнірах, у яких він відзначився 13 голами та вісьмома асистами. Чинний контракт гравця з клубом розрахований до літа 2028 року. За інформацією Transfermarkt, ринкова вартість футболіста становить 100 мільйонів євро.