27 березня 2024 08:46

Андрій ЛУНIН: "Починаємо, напевно, грати на всі 100-120 відсотків після того, як пропускаємо. Нам потрібно так грати з 0:0"

Голкіпер збірної України Андрій Лунін прокоментував перемогу над Ісландією (2:1) та вихід на Євро-2024.


- Дуже важлива перемога, але дуже виявився складним поєдинок. Як ви його відчували?


- Почнемо з того, що цей поєдинок не міг бути якимось прохідним, усі чудово розуміли, що то за гра, що за суперник. Тому ми цього чекали. Але знову ж таки повертаємося до того, що починаємо, напевно, грати на всі 100-120 відсотків після того, як пропускаємо. Я думаю, що нам треба так починати грати з 0:0. Але важливо – це кінцевий результат, звісно.

- Які емоції кипіли у роздягальні після поєдинку? Поділіться як атмосфера.


- Позитивні емоції. Відсвяткували, послухали головного тренера, Андрія Миколайовича, зробили фото та все. Далі – клубні справи. Вже потім готуватимемося до Євро. Це найголовніше.


- У моменті з голом Альберта. Чи чекали ви на удар? Я гадаю, розбирали, що пішло не так. Не дограли захисники трохи, і ви вже не встигли виручити.


- Там трохи сумбур був. Він один опинився між 3-4 гравцями, якось пробив, було велике скупчення. Трохи не дограли в пресингу, намагалися блокувати, добре не було видно м'яча. Такий сумбур. Загалом я вважаю, що ми не маємо права пропускати такі м'ячі.

- Перший сейв зробили – додало впевненості?


– Кожна добре виконана дія надає впевненості, – сказав Лунін.