22 березня 2024 19:17

Відзначив гравця "Динамо". Вацко назвав найкращих футболістів збірної України у матчі з Боснією та Герцеговиною

Коментатор Віктор Вацко поділився думкою про найкращих футболістів збірної України у матчі проти Боснії та Герцеговини.


«Зрозуміло, що гравець матчу – Роман Яремчук, тут іншого й бути не може. Гол + пас в його активі після виходу на заміну. Джокер Сергія Реброва зіграв. А так, за великим рахунком, можна когось виділяти хіба з натяжкою. Ну Миколенко сильно відіграв з точки зору оборонної роботи. У нього 63% виграних єдиноборств – це найкращий показник у збірній України, яка загалом програла боротьбу супернику. У нього 12 повернень м’яча – це також солідно, лише у Забарного більше (13).


Хтось може дорікати Миколенку щодо пропущеного м’яча, що він не атакував Дедича. Однак я вважаю, що не все так однозначно. Чітко помітно, що Віталій пласувався, не викидаючись на суперника з м’ячем, тримаючи під контролем потенційно дуже небезпечну передачу на Цимірота, який класно відкривався. Можливо, агресивніше повинен був зіграти Бражко. Не знаю, Ребров, думаю, буде розбирати цей епізод детально.


До речі, Бражка потрібно в цілому відзначати. Хороший дебют, вдалий дебют. На початку гри було помітно, що хвилювався, хоча це нормально. А потім – молодець. Зібрався і відіграв на своєму рівні. 94% точних передач, 9 перехоплень (найкращий показник на полі в складі обох команд), 12 повернень м’яча. Тому, я вважаю, що Бражко може записати собі в актив дебютний матч за збірну», – сказав Вацко.