21 березня 2024 19:17

Ігор ЖАБЧЕНКО: "Думаю, Ребров не ризикнув здоров'ям Циганкова"

Колишній гравець національної збірної України Ігор Жабченко ексклюзивно для Sport.ua поділився своїми очікуваннями від сьогоднішнього стикового поєдинку за право виступати в фінальній частині чемпіонату Європи між Боснією і Герцеговиною та Україною:


– Мабуть, керманич української збірної Сергій Ребров не ризикнув здоров'ям Віктора Циганкова, який пропустив через пошкодження останній матчі іспанської «Жирони», провівши в складі головної команди країни лише одне тренування. Звичайно, це втрата, враховуючи його зіграність зі ще одним представником «Жирони» Артемом Довбиком. Залишається сподіватися, що Олександр Зубков гідно замінить Циганкова, зрештою, й Олексій Гуцуляк може ефективно зіграти на цій позиції. Вони, до речі, обидва дуже настирливі в завершальній стадії наступу.


Все ж, вітчизняні вболівальники чекають, що долю поєдинку вирішать не вони, а форвард Артем Довбик. Неодноразово була нагода переконатися, що нападник, який відзначився тричі, потім ніяк не може позбутися гольової засухи. Ось і Довбик оформивши хет-трик в матчі «Севілью», надовго замовк. Проте в Зениці Артем зуміє виправити приціл.


Сьогодні нас чекає дуже впертий поєдинок. Багато залежатиме від того чи зуміють наші оборонці нейтралізувати лідера нападу господарів Едіна Джеко. Схиляюся до того, що українці переможуть з мінімальною перевагою в рахунку.