19 березня 2024 12:38

Михайло МУДРИК: "У плей-оф потрібно не розкачуватися, а одразу виходити та брати своє"

Півзахисник збірної України Михайло Мудрик поділився очікуваннями від майбутнього поєдинку проти команди Боснії і Герцеговини в півфіналі плей-оф відбору Євро-2024.


Підопічні Сергія Реброва готуються до березневих матчів у повному складі. Після прибуття до розташування збірної України своїми думками поділився Михайло Мудрик.

«Усе добре, не можу дочекатися, щоб почати тренування. Але потрібно до всього підходити з розумом, необхідний день на відновлення, а вже потім — готуватися на повну.

Кожному футболісту додає впевненості, якщо він добре грає й забиває. Вихід до півфіналу Кубку Англії? Нам допомогли командний дух, те, що ми билися до кінця, хотіли виграти більше.

Завжди, коли приїжджаєш до збірної, ти повинен перелаштуватися з клубного футболу. Що швидше — то краще. Ми вже знаємо, як це робити.

Кожна збірна індивідуальна, усі відрізняються. Боснія — окрема команда, до якої потрібно готуватися окремо. Кого б виділив? У суперників є Джеко, П’янич — відомі футболісти.

Для досягнення успіху в плей-оф потрібно не розкачуватися, а одразу виходити та брати своє, показувати, чого ти вартий, і перемагати», — вважає Михайло Мудрик.

Нагадаємо, півфінальний матч плей-оф кваліфікації Євро-2024 Боснія і Герцеговина — Україна відбудеться 21 березня в місті Зениця й розпочнеться о 20:45 за місцевим часом (21:45 за Києвом).