16 березня 2024 17:50

Фанати МЮ незадоволені, що їх можуть позбавити абонементу за пропуск кількох матчів АПЛ: "Драконівське правило. Наступний сезон може стати кривавою лазнею"

Фанати "Манчестер Юнайтед" розкритикували клуб за нововведення.

Група фанатів The 1958 поскаржилася на нове правило, яке набуде чинності наступного сезону, назвавши його «драконівським». Так, уболівальники втратять абонементи, якщо не зможуть відвідати щонайменше 17 із 19 домашніх матчів АПЛ.


«Ми вважаємо, що вболівальників, які йдуть на матчі, маргіналізують та ігнорують. Цьому потрібно покласти край. Правило 17/19 – драконівське та надто суворе.

Це майже не залишає права на перепустку, коли час та дати матчів переносяться з урахуванням ТБ-прав, дорожнього руху та транспортних витрат.


Ми щиро віримо, що клуб намагається відсіяти власників абонементів у гонитві за вищими доходами за рахунок збільшення пакетів гостинності та вболівальників, які хочуть відвідувати ігри заради «досвіду, який буває раз у житті».

Ми вважаємо, що наступний сезон може стати кривавою лазнею для власників абонементів. Це викликає реальне занепокоєння у вболівальників, які беруть участь у матчах, і це занепокоєння не заперечується довірою вболівальників.


Власники абонементів відчувають, що про них не піклуються належним чином і не довіряють їм», – повідомили в The 1958.


При цьому в «Манчестер Юнайтед» наполягають, що система справедлива, оскільки вболівальники мають три варіанти, перш ніж вони будуть відзначені як відсутні. Вони можуть продати квиток клубу, передати його друзям чи родичам або пожертвувати вартість квитка до фонду МЮ.