9 березня 2024 16:54

Родрі не користується соцмережами: "Вони сприяють тому, щоб ти діяв на основі думки людей. Віддаю перевагу одній гарній розмові тисячам повідомлень"

Півзахисник "Манчестер Сіті" Родрі розповів, чому не користується соцмережами.

– Тебе немає в жодній соціальній мережі: ні в твіттері, ні в інстаграмі, ніде. Це дуже дивно для 27-річного гравця з твоїм статусом у 2024 році. Чому такий вибір?


– Це навіть не питання віку, бо це рішення, яке я ухвалив з дитинства, як тільки з'явилися ці соціальні мережі. Дуже рано я вирішив жити по-своєму, відповідно до своїх бажань, не дозволяючи іншим впливати на себе. А соціальні мережі, на мій погляд, сприяють тому, щоб ти робив щось, ґрунтуючись на думці людей, ґрунтуючись на тому, чого, на твою думку, від тебе очікують.


Я ніколи не відчував, що мені це потрібно, я почуваюся просто чудово. Я навіть думаю, що це дуже гарне рішення не лише для мого життя, а й для моєї кар'єри.


– Що ти маєш на увазі під словами «жити по-своєму»?


– Я відчуваю потребу знайомитися з людьми у реальному житті, а не віртуально. Тому я віддаю перевагу своїй сім'ї, своїм друзям, своєму оточенню. Я знаю, що у соціальних мережах є багато цікавого. Але бути пов'язаним з безліччю людей, навіть не знаючи їх – це не моє, це не мій погляд на стосунки.

Я завжди віддаю перевагу одній гарній розмові з однією людиною тисячам повідомлень у соціальних мережах. Я розумію, що це досить незвичайний підхід, коли ти займаєшся такою публічною професією, як футбол. Але мені так зручніше.

- Пеп Гвардіола сказав про тебе: «У нього немає ні татуювань, ні прикрас. Він справжній опорний півзахисник. Чи розкривають такі деталі тебе як гравця?

- У певному сенсі, так. Те, що ти робиш, як ти це робиш, певною мірою визначає вас. Дуже часто люди, які, як і я, не штучні, не займаються маркетингом або соціальними мережами, мають шанс, що вони ще більше зосереджені на своїй роботі, на своїй місії.

Звичайно, у тебе можуть бути татуювання, прикраси та така ж зосередженість (сміється). Я нічого не маю проти цього, – сказав Родрі.