1 травня 2024 10:48

Анчелотті: "Баварія в підсумку показала себе з найкращого боку, а "Реал" — ні"

Напередодні у першому півфіналі Ліги чемпіонів УЄФА мадридський Реал на чужому полі зіграв унічию проти мюнхенської Баварії.


Після завершення гри головний тренер "бланкос" Карло Анчелотті прокоментував виступ власної команди.

"Результат хороший, але ми могли б зіграти краще. Найкращий момент у цій грі для нас був початок другого тайму, але саме тоді суперники забили два голи. Баварія в підсумку показала себе з найкращого боку, а ми — ні, будемо сподіватись, що зможемо виправитись у другому матчі.


Ми займаємо хорошу позицію в чемпіонаті, а також маємо шанси досягти успіху в Лізі чемпіонів. Зараз у нас є ще 90 хвилин для того, щоб потім, можливо, поїхати до Лондона. Нам доведеться перетерпіти ці 90 хвилин, але це відбуватимуться в атмосфері, про яку немає сенсу зайвий раз говорити.


У нас є чудова можливість потрапити до фіналу, і наші вболівальники, без сумніву, допоможуть нам у цьому.


Коли ви володієте м'ячем, ви повинні добре атакувати, а коли не володієте, то повинні добре захищатися. Ми ще не бачили кращої версії Мадрида й, сподіваюсь, побачимо її в середу.


Кроос? Він завжди ухвалює найкращі рішення на полі. Це один із найкращих півзахисників світу з подібними характеристиками. Його гра мене взагалі не дивує, він вміє працювати з м’ячем так, як ніхто інший.

У першому таймі ми захищалися не дуже інтенсивно. Ми думали, що з низьким блоком у нас все гаразд, але в підсумку ми самі дозволили суперникам контролювати гру.


Ми програли багато єдиноборств, але все ж таки завершили зустріч доволі непогано. Баварія не дуже інтенсивно пресингувала, тому ми змогли добре працювати з м’ячем.

Зрештою, мені потрібні були свіжі ноги. У мене є певні можливості на лаві запасних, і я повинен був їх використати. У Беллінгема вже починались судоми, і він чекав на цю заміну. Та травма за ходом сезону сильно вплинула на нього. Він перебуває не в найкращому стані, але в середу буде готовий на 100 %.


Вінісіус у ролі нападника? У нього є потенціал, щоб грати там. Він багато чому навчився останнім часом. Особливо в рухах полем, а ще в нього дуже класне завершення", — заявив італійський фахівець.