21 травня 2024 16:33

Грищенко - про позов Тимощука проти УАФ: "Відбулося слухання в CAS, очікуємо на результат"

Генеральний секретар УАФ Ігор Грищенко в інтерв'ю головному редактору Tribuna.com Олегу Щербакову розповів про «справу Тимощука», яка подала позов на УАФ до Спортивного арбітражного суду Лозанни.


– Про Тимощука питання. Тут нічого нового станом на сьогоднішній день?


– 22 березня (засідання відбулося 22 квітня - прим.) відбулося слухання у Спортивному арбітражному суді (CAS), очікуємо на результат. Сподіваємося, що наші колеги-арбітри почули наші аргументи, нашу позицію і приймуть виважене, справедливе рішення у цій справі.


– Тим не менш, Тимощук все ж таки, здається, не один. Він – найвідоміша людина, яку, по суті, я називаю «зрадником», а ви, мабуть, як юрист будете обережнішими у висловлюваннях. Але в УАФ не бачу історій з іншими футболістами зрадниками.


– Є понад два десятки справ, наскільки я пам'ятаю. Вони всі зараз перебувають на стадії розгляду. Я думаю, що після кейсу Тимощука, коли ми бачитимемо рішення CAS, їхній підхід до цих справ, ми продовжимо розгляд цих справ і прийматимемо рішення, - сказав Грищенко.


22 квітня Спортивний арбітражний суд провів слухання щодо позову колишнього капітана збірної України Анатолія Тимощука проти Української асоціації футболу.

До цього Тимощук програв апеляції у всіх внутрішніх інстанціях.