6 березня 2024 14:51

Посол "Валенсії" Аріас про Вінісіуса та "Реал": "У голові не вкладається, що клуб, який так багато говорить про панування, погоджується з такою поведінкою гравця"

Рікардо Аріас незадоволений позицією «Реала» щодо поведінки Вінісіуса Жуніора.

Екс-гравець "Валенсії" розкритикував поведінку бразильця у матчі 27-го туру Ла Ліги на "Місталі" (2:2). Вінісіус, який оформив дубль, відсвяткував один із голів, показавши трибунам стиснуту руку в кулак, підняту вгору – жест, що символізує боротьбу з расизмом.


Зазначимо, що минулого сезону вболівальники «Валенсії» ображали Вінісіуса під час матчу на «Місталі», називаючи вінгера «Реала» мавпою, що призвело до зупинки гри на 8 хвилин.


«У мене в голові не укладається, що клуб, який так багато говорить про панування, погоджується з тим, що гравець поводиться так. Я хотів висловитися про це», – сказав Аріас, який нині є послом «Валенсії», в інтерв'ю клубним медіа.


Крім того, Аріас відзначив «зразкову» поведінку вболівальників щодо Вінісіуса під час недавнього матчу. При цьому екс-захисник "Валенсії" не був присутній на матчі, оскільки перебував на заході у Німеччині.