1 березня 2024 09:55

"Барса" взимку відхилила дві пропозиції "Баварії" щодо Араухо - на 70+20 та 80+10 млн євро

Взимку «Барселона» відхилила дві пропозиції «Баварії» щодо Рональда Араухо.

Як пише Mundo Deportivo, каталонці не збираються продавати захисника, незважаючи на фінансові проблеми та високий інтерес з боку інших клубів.

Взимку Баварія намагалася домовитися про трансфер Араухо, але Барса навіть не розглядала такий варіант. Спочатку мюнхенський клуб через агентів зробив пропозицію у розмірі 70+20 млн. євро, а самому гравцеві запропонував значне збільшення зарплати. "Барса" цю пропозицію відхилила. Після цього «Баварія» покращила пропозицію до 80+10 млн. євро, але знову отримала відмову. Наголошується, що Томас Тухель дзвонив футболісту, щоб переконати його погодитись на перехід.

«Барса» вважає Араухо найважливішим гравцем проекту і тепер, і в майбутньому. Його цінують не лише за футбольні якості, а й за характер переможця, а також високий авторитет серед партнерів. Араухо вважають майбутнім капітаном "Барси".

Крім того, як уже повідомлялося раніше, сам Араухо не хотів йти з "Барселони". Щоб дати гравцю зрозуміти, як багато він означає для клубу, «Барса» розпочне переговори про продовження контракту, який зараз розрахований до літа 2026 року. 14 лютого спортивний директор каталонців Деку зустрічався із агентами Араухо. Зустріч пройшла сприятливо. Сторони планують нову зустріч за кілька тижнів.


Зазначається, що Араухо непокоїть не лише фінансова складова. Йому важливо бачити, що "Барса" – конкурентоспроможна команда, яка здатна брати трофеї.