29 лютого 2024 10:45

Маурісіо Почеттіно – Гарі Невіллу на слова про "bottle jobs": "Несправедливо використовувати такі слова щодо команди, яка є настільки хороброю"

Головний тренер «Челсі» Маурісіо Почеттіно відреагував на слова Гарі Невілла, який після поразки від «Ліверпуля» у фіналі Кубка ліги назвав лондонців «bottle jobs вартістю 1 мільярд фунтів стерлінгів» – цей термін вживають, коли футболіст чи футбольна команда постійно провалюються під тиском


«Гарі, друже мій, що ти зробив? Ця його думка зараз всюди. Так, звичайно, ми не можемо з цим погодитися. При всій моїй любові до Гарі, несправедливо використовувати такі слова щодо команди, яка є настільки хороброю, та щодо клубу, який завжди демонструє боротьбу за великі справи.


Для команди це не важливо. Для нас це не важливо. Ми знаємо, які ми, хто ми, як поводимося і чому програли «Ліверпулю». Це тут ні до чого.


Це через різні речі. Потрібно прийняти ці різні думки. Але вони не для нас, ми знаємо, що ми сміливі і дуже багато працюємо. Якщо люди хочуть ходити навколо з цим коментарем… Для нас це не важливо. Нічого сказати, поважайте його думку і йдіть далі», – сказав Почеттіно.