28 лютого 2024 20:44

Віце-президент саудівської ліги про Хендерсона: "Джордан був одним із найкращих трансферів, незважаючи на догляд. Іноді гравці не адаптуються, таке життя"

Віце-президент саудівської ліги висловився про звільнення Джордана Хендерсона в «Аякс».


Хендерсон перейшов до "Аль-Іттіфак" з "Ліверпуля" минулого літа, підписавши контракт на 3 роки. Проте вже в січні півзахисник розірвав угоду і перейшов до «Аякса» – повідомлялося, що він був незадоволений кліматом Саудівської Аравії та низькою відвідуваністю матчів.


«Джордан Хендерсон був одним із найкращих трансферів ліги, незважаючи на те, що він пішов. Влітку ми підписали 93 гравці, і я б сказав, що 28 або 30 із них були б у будь-якому списку з 300 найкращих – неможливо очікувати, що всі вони залишаться. Іноді щось не виходить, гравець не адаптується – цього слід очікувати.


Але я, як і раніше, стверджую, що Джордан Хендерсон був одним із наших найкращих підписань, ми помітно виграли від цього. Ми зробимо уроки і продовжимо зростати.


Ми підтримували Джордана протягом усього періоду з того дня, як підписали з ним контракт. У нас, як і раніше, добрі стосунки з ним. Він чудовий хлопець, чудова людина. Просто нічого не вийшло. Таке життя», – сказав Саад Аль Лазіз на саміті Financial Times Business of Football.