27 лютого 2024 12:11

Гарі Невілл: "Ніхто з тих, хто стежить за "Манчестер Юнайтед", не знає, що вони намагаються робити"

Колишній захисник "Манчестер Юнайтед", а нині експерт Sky Sports Гері Невілл вважає, що керівництво "манкуніанців", можливо, вже ухвалило рішення про майбутнє головного тренера команди Еріка тен Хага.


"Я підозрюю, що сер Джим Реткліфф і Дейв Брейлсфорд вже знають, чи буде тен Хаг тренером у наступному сезоні. Я не можу повірити, що вони чекатимуть до травня, щоб ухвалити це рішення, а потім опиняться в безвиході.


В останні 10 років клуб постійно приймає неправильні та запізнілі рішення. Ніхто з тих, хто слідкує за "Манчестер Юнайтед" – незалежно від того, фанат ви чи ні – не знає, що вони намагаються робити щотижня, і це проблема.


Цілком очевидно, що тен Хага оцінюватимуть за результатами останньої частини сезону. Також зрозуміло, що для "МЮ" дуже важливо потрапити до Ліги чемпіонів. Підозрюю, що буде попит і на загальний рівень ігрової продуктивності, і відчуття, що клуб рухається у правильному напрямку на полі”, - цитує Невілла Sky Sports.


Після 26 турів АПЛ "Манчестер Юнайтед" посідає 6-е місце в турнірній таблиці. Відрив "червоних дияволів" від 4-ї сходинки, яке дозволить клубу потрапити до Ліги чемпіонів наступного сезону, становить 8 очок.