26 лютого 2024 15:00

Коутінью не шкодує про перехід до "Барси": "Я завжди мріяв про це. Все склалося не так, як я собі уявляв, але я вигравав титули, познайомився з багатьма людьми"

Філіппе Коутінью заявив, що не шкодує про перехід до «Барселони».


Бразилець перейшов до «Барселони» з «Ліверпуля» у січні 2018 року за 120+40 мільйонів євро. У складі каталонського клубу він двічі виграв Ла Лігу та Кубок Іспанії, а також взяв Суперкубок країни.

– Ти колись шкодував про перехід до «Барси»?

– Ні. Жодного разу. Все склалося не так, як я собі уявляв, як очікували люди, як очікував я сам, тому що я в першу чергу висуваю вимоги, я кажу собі, що повинен більше викладатися на полі і т.д.

Я перепробував усе, я завжди був дуже професійним і ні про що не шкодую. Моєю мрією завжди було грати за Барсу, і я поїхав туди, мені все подобалося, я зміг познайомитися з багатьма людьми, виграти титули, і це назавжди залишиться в історії мого життя.

– Якби ти міг повернутися в часі, що б ти змінив у тому, що робив у Барсі?

– Нічого. Я б нічого не став міняти. Повернутися назад неможливо, але, як я вже сказав, я ні про що не шкодую, я завжди викладався на тренуваннях повністю, як і тут, як і минулого року, і те саме я робитиму наступного. Якщо все складається добре - добре, а якщо ні, то потрібно набратися терпіння.

– Ти був одним із найкращих гравців у світі. Як ти думаєш, чи заслуговуєш ви кращої кар'єри?

– Ні. Я задоволений своєю кар'єрою. Багато людей думають, чи хороша вона чи погана, але я задоволений собою, я знаю, що я уявляю, на що я здатний, я знаю, хто я такий, і це найважливіше для мене.

– Що ти сказав би молодим людям, які зараз грають за «Барсу»?

- Я порадив би їм насолоджуватися тим, що вони вже роблять. Багато молодих гравців приходять і приносять велику користь Барсі, як це завжди було в історії цього клубу. Я сказав би їм, щоб вони насолоджувалися своєю грою, командою і отримували задоволення на полі, – сказав півзахисник катарського «Аль-Духайля».