23 лютого 2024 11:02

Денис ГАРМАШ: "Чекаю на матч з "Динамо", налаштований тільки на перемогу"

Півзахисник "Металіста 1925" Денис Гармаш розповів пресслужбі, як пройшли збори чи вдалося зігратися з новими одноклубниками та про очікування від матчу проти "Динамо".


- Денисе, збори завершені, вже йде підготовка до першого матчу. Які враження після зборів чи ефективно вони пройшли?

- Так, збори завершилися. Ми відпрацювали дуже добре, команда хорошо готова фізично. Я думаю, що ми гарно налаштовані на перший тур після павзи. Усі на нього чекають, думаю, що результат буде на користь нашої команди.

- Як оцінюєш свої особисті кондиції?

- Особисті кондиції? Ну фізично я готовий дуже добре. Правда, не грав я давно в офіційних матчах. Але нічого, думаю, що через матчі я ще наберу свої кондиції.

- Наскільки за збори вдалося зігратися з партнерами та призвичаїтися до тактичних вимог тренерського штабу?

- Усі партнери високої кваліфікації. Зігратися ще до кінця не вдалося, бо на зборах у кожному матчі змінювався склад. Проте, я вважаю, що надалі ми це налагодимо.

- Ми тебе питали про гру проти "Динамо" в першому інтерв'ю. Зараз матч зовсім близько чи змінилися якось очікування, можливо, з'явилося хвилювання?

- Стосовно гри з "Динамо", я чекаю на цей матч, налаштований тільки на перемогу.

- З тих пір, як ви пішли з команди, як змінилося "Динамо"? У чому вони стали сильнішими, а де є слабкі місця?

- Я дивився їх товариські матчі, можу сказати, що хлопці добре працюють, Шовковський щось змінив, але це йому відповідати за те, що зроблено. Я думаю, що "Динамо" може посісти перше місце.


Фото - ФК "Металіст 1925"