23 лютого 2024 09:43

Олег ФЕДОРЧУК: "За чемпіонство боротимуться "Шахтар", "Динамо" та "Кривбас". Більше претендентів я не бачу"

Відомий український тренер і експерт Олег Федорчук поділився думкою про фаворитів на чемпіоство в УПЛ.


"У "Шахтаря" шансів більше, ніж у всіх інших. "Шахтар", вилетівши із єврокубків, сконцентрується на чемпіонаті. За чемпіонство боротимуться "Шахтар", "Динамо" та "Кривбас". Більше претендентів я не бачу.


"Полісся" має амбіції, але думаю, у першому сезоні вони полягають у тому, щоб потрапити до єврокубків. Це четверте, максимум – третє місце. У житомирської команди триває велика ротація.

Про "Дніпро-1" ми не чуємо нічого обнадійливого, крім того, що вони розрахувалися з Йовічевичем. Це не новини амбітного клубу. Якщо "Дніпро-1" з такими потугами розраховується із позавчорашнім тренером, це багато про що говорить.


"Кривбас" натхненний своїм місцем і нікого не втратив. Вернидуб – це один із найдосвідченіших тренерів в УПЛ, який вміє мотивувати. Згадаймо його "Шериф" та "Зорю". Можливо, на довгій дистанції йому важко через свою емоційність, але на коротких відрізках він добре працює.

І не варто забувати, що "Кривбас" – це клуб із батьківщини президента України. Це розуміють спонсори та бізнесмени, яким потрібно витискати максимум із "Кривбасу", - сказав Федорчук.


Фото - Миколаївський спорт