21 лютого 2024 16:38

Еммануель Петі: "Зараз все більше гравців говорять "я", а не "ми". Ми завжди ставили команду на перше місце. Світ змінився, більшість стають егоїстами"

Еммануель Петі вважає, що більшість людей у світі стають егоїстами.


«Нещодавно я розмовляв з кількома гравцями і сказав їм, що не знаю, як мені взагалі вдавалося бути професійним футболістом з усіма цими соціальними мережами. Раніше ми завжди говорили про клуб, про команду, все було разом.

Зараз все більше і більше гравців, які щоразу, починаючи говорити, використовують "я", а не "ми". Я думаю, саме це дуже змінилося. Ми завжди ставили команду на перше місце. Так, у нас були особисті амбіції, ми говорили [про себе], але здебільшого йшлося про команду. Команда завжди була найважливіша.

Я не скажу, що сьогодні все зовсім не так, але все сильно змінилося, тому що світ ґрунтується на его. Це егоцентричний світ.

Весь світ такий, це не лише футбол. Мені здається, більшість людей у світі стає егоїстами. Вони не думають про «ми», а завжди думають про «я» весь час. Думаю, у цьому головна відмінність. Це не футбол, це світ змінився», – сказав колишній гравець «Монако», «Арсеналу», «Барселони», «Челсі» та збірній Франції