20 лютого 2024 10:31

Гол Циганкова і мовчання Довбика: реакція вболівальників "Жирони" на програшний матч проти "Атлетіка"

У Жирони розпочалася певна чорна смуга, яка може коштувати команді Мічела Санчеса не лише золотих, а й срібних нагород Ла Ліги. Напередодні, у поєдинку 25-го туру Ла Ліги червоно-білі програли на виїзді Атлетіку з Більбао (2:3) та дозволили мадридському Реалу піти у відрив, навіть після їх власної осічки у грі проти Райо Вальєкано (1:1).


У поєдинку проти Атлетіка зіграли обидва українські легіонеру Жирони і Віктор Циганков, який відзначився голом, і Артем Довбик, який продовжив свою безгольову серію до чотирьох матчів поспіль.


Sport-express.ua провів ранковий моніторинг сторінок Жирони у соціальних мережах, виокремивши написане про українських легіонерів команди з Каталонії.


Про Циганкова:


msn_es: «Циганков забив гол надії для Жирони, але цього було замало».


josucrespoATH: «Я був вражений Циганковим, який гравець».


Jhonthanortizh: «Циганков має вражаючий послужний список».


AnwarMoussa18: «Погляд Циганкова може вбити».


fcbfem4ever: «Циганков – один з найкращих гравців ліги, і ніхто не змінить моєї думки».


Про Довбика:


GabrielSouza642: «Як Довбик забив 14 голів у чемпіонаті? Якщо я почув його ім'я хоча б п'ять разів у трансляції, то це багато».


Janufooty: «Довбик навіть не може отримати простий вихідний пас, тому що центрбек читає його перед ним і перехоплює або краде. Неймовірна чоловіча агресія від Атлетика».


Ericcasda: «Який же момент не реалізував Довбик!».


Після поразки від Атлетіка (2:3) Жирона залишилася на другому місці у турнірній таблиці Ла Ліги, маючи в активі 56 очок. Відставання від мадридського Реала, який окупував перший щабель, збільшилося до шести очок.


У наступному турі Жирона вдома прийматиме мадридський Райо Вальєкано. Поєдинок заплановано на 26 лютого. Початок гри о 22:00 за київським часом.


Віктор Циганков всього у поточному сезоні провів за Жирону 24 матчі: п'ять голів, три результативні передачі

Артем Довбик зіграв за Жирону в сезоні 2023/2024 26 поєдинків у всіх офіційних турнірах: 14 голів, сім результативних передач.