18 лютого 2024 20:05

"Добре впорався з тією невеликою роботою, яку йому довелося виконати": іспанські ЗМІ оцінили гру Луніна проти "Райо Вальєкано"

У неділю, 18 лютого, Реал провів нічийний поєдинок проти Райо Вальєкано в 25-му турі Ла Ліги, який закінчився з рахунком 1:1.


Український воротар Андрій Лунін вийшов у стартовому складі та провів на полі усі 90 хвилин, пропустивши після удару з пенальті.


Іспанська преса прокоментувала та оцінила гру Луніна в мадридському дербі, в якому він також зробив два сейви.


Defensa Central – 6/10


«Ще один старт і обрізка з пасом на Камавінгу на старті матчу. Ніякого відношення до пенальті Де Томаса не має, але на 42-й хвилині зробив важливий сейв після удару Гарсії. У другому таймі йому майже не було роботи».


Marca – 6/10


«Добре впорався з тією невеликою роботою, яку йому довелося виконати. Єдиною його помилкою була погана передача, яка дала можливість Райо вийти вперед на самому початку гри.


Він пропустив після удару з пенальті і зробив хороший сейв від Альваро, щоб запобігти рахунку 2:1. В другому таймі майже не брав участі у грі».


AS


«Українець – це вибір Анчелотті. Сумнівів більше немає. І він не перестає робити все, щоб заслужити це. Райо зрівняв рахунок з пенальті, і там ні в чому не можна звинуватити голкіпера.


Решта роботи вирішувалася його тверезістю і рефлексами. Вдало розташувавшись, він відбив кілька ударів суперників і в тому числі жорсткий удар Гарсії».


Mundo Deportivo


«Він не зміг нічого вдіяти з пенальті, а в решті матчу був коректним у своїх діях».