13 лютого 2024 10:24

Стало відомо, чим займеться Юрген Клопп після вiдходу з "Ліверпуля"

Головний тренер «Ліверпуля» Юрген Клопп, який покине клуб після закінчення цього сезону, планує зайнятися будівництвом, повідомляє Daily Express.

За даними джерела, Клопп будує два нових об'єкти, один з яких знаходиться на його батьківщині у Вісбадені, неподалік Майнца. Юрген також будує будинок на Майорці, оскільки Білеарські острови є його улюбленим місцем для відпочинку.


Повідомляється, що будинок у Німеччині будується для того, щоб Клопп та його дружина Улла частіше могли бути поряд із сім'єю, оскільки нещодавно вони вперше стали бабусею та дідусем. У червні 2022 року Клопп заплатив за розкішну нерухомість величезні 3,4 мільйони фунтів стерлінгів, придбавши її у швейцарського бізнесмена та художника Рольфа Кні. Але з огляду на його роботу в «Ліверпулі» досі саме дружина відповідала за організацію будівництва.


Клопп повідомив сім'ї, що під час паузи у тренерській роботі хоче сам взятися за керівництво будівництвом, оскільки процес сильно відстає від графіка. Плани будівництва включають іригаційну систему, а також сучасний сад вартістю в кілька мільйонів фунтів.