8 лютого 2024 23:40

Дешам висловився про можливий перехід Мбаппе до "Реала"

Головний тренер збірної Франції Дідьє Дешам прокоментував новину про те, що нападник національної команди і ПСЖ Кільян Мбаппе ухвалив рішення стати гравцем мадридського "Реала".


"Я знаю, що багато хто зосереджений на цьому. Він ухвалить рішення, і про нього буде повідомлено, коли Кільян відчуватиме, що настав правильний час.

На даний момент його клубом є ПСЖ. У мене немає особливих очікувань. Але, коли він буде з нами в березні на зборі, він, як і завжди, буде зосереджений на інтересах команди і на двох товариських матчах, які нам належить зіграти. До чемпіонату Європи, можливо, у вас буде відповідь", - цитує Дешама RMC Sport.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Кільян Мбаппе близький до переходу в мадридський "Реал". Також з'являлася інформація, що французький футболіст уже визначився з тим, де він житиме в столиці Іспанії.

У нинішньому сезоні 24-річний нападник провів 28 матчів за ПСЖ у всіх турнірах, забив 29 голів і зробив 7 асистів. Transfermarkt оцінює ринкову вартість Мбаппе в 180 мільйонів євро.