7 лютого 2024 20:36

Джерело: В'юнник хоче розірвати контракт із "Шахтарем" через пов'язані з війною переживання

15 лютого "Шахтарю" - єдиній українській команді, яка продовжує представляти країну в єврокубках, - доведеться битися з одним із найтитулованіших клубів Франції - "Марселем". Взимку "гірники" провели непогану селекцію, посилившись перспективними легіонерами (Кевін, Марлон Гомес, Лацабідзе), перепідписавши контракти з лідерами (Степаненко, Судаков, Бондаренко) і перспективною молоддю (Цуканов). В оренду за ігровою практикою відправились Топалов ("Колос"), Очеретько ("Дніпро-1").


Однак є футболіст, подальша доля якого в клубі наразі покрита туманом - Богдан В'юнник. Минулого літа, перед стартом сезону перспективний форвард, якого, до слова, залучають під прапори молодіжної збірної України, повернувся з оренди в "Сьоні". У першій частині сезону в складі "помаранчево-чорних" 21-річний футболіст провів шість матчів, у яких забив один гол.


Після виходу "Шахтаря" з відпустки новин про Богдана не було. Не брав він участі і в контрольних матчах, яких у "Шахтаря" вже було п'ять. Логічно, що прізвища В'юнника не виявилося і серед 30-ти футболістів, заявлених клубом на Лігу Європи.


За інформацією, якою володіє FootBoom, В'юнник відмовився тренуватися з "Шахтарем" і хоче розірвати контракт, мотивуючи своє бажання переживаннями, пов'язаними з війною в Україні. Наразі гравець намагається самостійно знайти клуб (Transfermarket оцінює вартість нападника в 700 тисяч євро). На заклики керівництва "Шахтаря" приєднатися до команди, з якою у нього чинний контракт, не реагує.


Судячи з Instagram В'юнника, він проводить час у Саудівській Аравії. Зокрема, побував на матчі "Аль-Наср", який очолює екс-тренер "Шахтаря" Луїш Каштру.

Ми звернулися до "Шахтаря" за коментарем, у клубі підтвердили, що футболіст наразі в таборі команди в Белеку відсутній.


Сам гравець від коментарів утримався.