7 лютого 2024 14:29

Хацкевич досі не знає смаку перемог у Польщі: команда екстренера "Динамо" програла представнику третього дивізіону

Заглембе з Сосновця мінімально поступився у товариському поєдинку Полонії із Битома (0:1). Команда Олександра Хацкевича у новому році ще не знає смаку перемог.

Заглембе знов програло в футбол. Підопічні Олександра Хацкевича ніяк не можуть потішити нового наставника команди перемогою.


Напередодні Заглембе не впорався з представником третього за силою дивізіону Польщі – Полонією із Битома.


Зауважимо, що у другому таймі ворота Заглембе захищав український воротар Олексій Шевченко, також у спарингу взяли участь п'ятеро футболістів, які перебувають у команді на перегляді.


Товариський поєдинок


Полонія (Битом) – Заглембе (Сосновець) 1:0 (1:0)


Гол: Войтира, 17 пен.


Заглембе провів загалом чотири контрольні матчі під керівництвом Хацкевича. До дуелі проти Полонії це були наступні матчі:


Ружомберок (Словаччина) – Заглембе 2:1,


Бєльсько Бяла (Польща) – Заглембе 2:2,


Пуща (Польща) – Заглембе 1:1.


Нагадаємо, що Заглембє виступає в першій лізі Польщі (другий за силою дивізіон після Екстракляси, – прим. Sport-express.ua).


Після 19-ти турів команда Хацкевича перебуває на останньому, 18-му місці, маючи в активі 11 очок.


Олександр Хацкевич до переїзду в Сосновець тренував київське Динамо (з 2 червня 2017 року по 14 серпня 2019 року). На чолі столичного гранда білоруський фахівець виграв два Суперкубки України 2018 та 2019 років.


Білоруський фахівець також працював тренером національної та молодіжної (U-18) збірних Білорусі, Вітебська, російського Ротора та кіпрського Карміотисса.