3 лютого 2024 17:38

Азар про те, що приїхав у "Реал" з п'ятьма зайвими кг: "У відпустці я входив у режим "не чіпайте мене" - барбекю, розе і таке інше. Це давало перезавантажитися"

Еден Азар пояснив, чому приїхав до «Реалу» після переходу із зайвою вагою.


– Що трапилося, коли після переходу до «Реалу» ви приїхали з п'ятьма зайвими кілограмами?

– Я щойно закінчив божевільний сезон із «Челсі», один із найкращих у кар'єрі. Тоді я сказав собі: "Тепер я в "Реалі", так що це, можливо, остання відпустка, коли я зможу..." І я дозволив собі робити те, що робив щоліта.

Сім років в Англії, ніяких пауз навіть на Різдво. Я віддавав усе, тому коли отримував три-чотири тижні відпустки, входив у режим «не чіпайте мене». Барбекю, [вино] розе і таке інше. Це дозволяло мені перезавантажитись і почати заново. Але потім у "Реалі" все пішло погано. От і все.

- Ви казали собі, що ваше тіло змушує платити за надмірність?

– Ні. Моє тіло змушувало мене платити за всі ці роки. Я рано почав, грав без зупинок, отримував удари. Не через те, що я їв щось не те. Ті, хто знають усі, скажуть: «Все через те, що він не думав про це». Я це приймаю, кожен має свою думку.

У «Реалі» я мав серію травм. Іноді я навіть не знав, у чому причина. Ти прокидаєшся, встаєш і отримуєш травму. Стоп, що? Моє тіло втомилося, воно більше не може. Йому треба відпочити, але більше не може. Тіло каже, і моє тіло добре розмовляло зі мною. В останні роки воно говорило: «Знаєш що, зупини-но це лайно, будь обережний, потурбуйся про себе», – сказав колишній півзахисник «Челсі» та «Реала», який завершив кар'єру у жовтні 2023 року.