31 січня 2024 16:02

Тен Хаг про візит Рашфорда до нічного клубу: "Маркус визнав відповідальність, питання закрите. Кожен професіонал високого рівня знає, що від нього вимагається"

Ерік тен Хаг прокоментував інцидент з походом Маркуса Рашфорда в нічний клуб.


Минулого тижня стало відомо, що форвард «МЮ» відвідав нічний клуб, а потім пропустив тренування та гру проти «Ньюпорта» у Кубку Англії через хворобу. З'являлася інформація, що Маркуса можуть оштрафувати на 650 000 фунтів.

«Він визнав свою відповідальність, а решта – це внутрішня справа. Питання закрите. Це не має жодного відношення [до поваги]. Як я вже казав, давайте зосередимося на грі. Думаю, що я висловився зрозуміло – ми маємо думати про перемоги у матчах.

У футболі потрібна дисципліна як на полі, так і поза його межами, між ними є грань. Кожен професіонал високого рівня знає, що потрібно. Ми маємо зосередитись на перемозі – це все, що має значення.

В останніх двох матчах Прем'єр-ліги [у Рашфорда] два голи та гольова передача, у них відмінна зв'язка з Расмусом Хейлунном, і ми хочемо, щоб це тривало», – сказав головний тренер «Манчестер Юнайтед».