27 січня 2024 19:22

"Реал" з Луніним здобув вольову перемогу над "Лас -Пальмасом"

"Лас-Пальмас" дуже старався у матчі проти "Реала", але на кінець гри його не вистачило, і це вирішило все.


Мадриду було складніше, ніж звичайно, адже не грав Джуд Беллінгем. Без нього було багато зайвих передач, мало гостроти. До всього Родріго, Браїм Діас та Себальос провалилися.


У першому таймі "Вершкові" мали лише два шанси, але Вальєс зупинив і Родріго, і Вінісіуса.


Канарці ж не пробивали зовсім, але як бути з моментом Серхі Кардони? Себальос збив його у штрафному, а ВАР навіть не подивився. Чому?


Також за канарцями залишився початок другої половини. Лунін блискуче потягнув удар Муніра, але на 53-й хвилині допомогти не зміг - це Муньос з кількох метрів ткнув м'яч у сітку після того, як Сандро накрутив Рюдігера.


І от саме тоді, коли на полі всерйоз запахло смаженим, "Реал" як завжди взявся за голову. Хоч хтось здивований? Почалося все із замін — Хоселу вийшов вдало і збирав на собі захисників, це розв'язувало партнерам руки. Так, Карвахаль невдовзі забив, але з офсайду. А ось Вінісіус після елегантного закидання Камавінги провів цілком легітимний гол — 1:1.


Що було далі? "Лас-Пальмас" намагався відбитися, захищався високо, все робив правильно, але для таких ситуацій Мадрид має ще одну зброю — навіси Тоні Крооса.


Чергова спроба німця та своєчасний ривок Чуамені сьогодні зробили результат, коли на табло була 84-та хвилина.


У таблиці перемога підняла Мадрид на перше місце із 54 очками; у "Жирони" їх 52. "Лас-Пальмас" із 31 балом залишився 8-м, але те, як він сьогодні бився, має вселяти оптимізм у його фанатів.


22-й тур Прімери. Лас-Пальмас. "Естадіо де Гран-Канарія"


"Лас-Пальмас" - "Реал Мадрид" — 1:2


Голи: Муньос, 53 - Вінісіус, 66, Чуамені, 84


“Лас-Пальмас”: Вальєс - Парк (Ерсог, 69), Суарес, Мармоль, Серхі Кардона - Мунір (Пехіньо, 78), Муньос (Каба, 89), Перроне, Кіріан Родрігес, Молейро (Луаодіс, 69) - Сандро (Марк Кардона, 78)


"Реал Мадрид": Лунін - Карвахаль, Рюдігер, Начо, Фран Гарсія - Себальос (Вальверде, 60), Камавінга (Чуамені, 81), Кроос - Браїм Діас (Хоселу, 60) - Родріго (Гюлер, 81), Вінісіус (Менді, 90)


Попередження: Кіріан Родрігес, 55, Муньос, 82, Перроне, 90+4 - Родріго, 5, Менді, 90+6, Чуамені, 90+9