25 січня 2024 17:31

Олександр ШЕВЧЕНКО: "У нас з Андрієм Миколайовичем однакові прізвища – можливо, це щось дасть"

Віцепрезидент УАФ та чинний очільник Федерації футболу Львівської області Олександр Шевченко в коментарі кореспонденту Tribuna.com Миколі Решнюку розповів про своє призначення в команді Андрія Шевченка.


- Не думаю, що ця посада є новою. Я був віцепрезидентом попередньої команди, але для мене це новий виклик. Треба зробити нові подихи в українському футболі. Думаю, буде якийсь досвід, який був у мене щодо організації футболу у Львівській асоціації. Перенести цей досвід на всеукраїнський рівень.

Будемо намагатися дати новий подих в український футбол та підтримувати Андрія Миколайовича.

- У вас була з ним розмова? Про що говорили, коли спілкувалися, що увійдете в його команду?

- Конкретних домовленостей ніяких не було. Була розмова про те, що Андрій Миколайович хотів би мене бачити у своїй команді. Я сказав, що не проти. Принаймні у нас однакові прізвища – можливо, це щось дасть.

- У вас є якісь конкретні обов’язки?

- Ще того не обумовлювали, бо зараз були прийняті необхідні питання, які були довгий час затримані через те, що не був не зовсім дієздатний минулий виконком. Тому сьогодні ми поговорили саме про це.

- Які взагалі враження від приходу нового президента, програми, напрямків роботи?

- Програма приємна, добра, класна. Будемо сподіватися, що все вийде, що український футбол зміниться в кращу сторону. Навіть при тому, яка сьогодні ситуація відбувається в нашій країні, – сказав Шевченко.


Фото - ФК Рух