23 січня 2024 20:12

Опубліковано ще два записи переговорів суддів матчу "Реал" – "Альмерія": про можливе фоле на Себальосі та пенальті на користь мадридців

Опубліковано новий запис переговорів іспанських суддів.


"Реал" обіграв "Альмерію" з рахунком 3:2 у матчі 21-го туру Ла Ліги. Вчора в ефірі Jijantes пролунав аудіозапис переговорів між головним арбітром цієї гри Франсіско Ернандесом Маесо та відеоасистентом Алехандро Ернандесом Ернандесом – вони обговорювали момент із ударом Вінісіуса Жуніора ліктем в обличчя Алехандро Посо.

Сьогодні було опубліковано ще дві частини переговорів арбітрів – у першому випадку розмова стосувалася епізоду, коли Чумі Брандарис зіткнувся з Дані Себальосом. Захисник Альмерії різко зупинився перед хавбеком Реала, через що той на швидкості зіткнувся з суперником і впав.


Ернандес Маесо: "Я нічого не бачив, він уже встав".

Ернандес Ернандес: "Продовжуйте, продовжуйте, продовжуйте... 21-й зупиняється перед Себальосом, щоб перешкодити йому пробігти вперед, ліктя немає, шкоди немає, нічого немає".


Ернандес Маесо: "Тоді все перевірено".


Ще один аудіозапис стосується епізоду із призначенням пенальті на користь «Мадрида». Під час розмови з Маесо Ернандес Ернандес, трохи подумавши, сказав: «Це пенальті, без сумніву, добре спрацьовано, друже».