22 січня 2024 08:47

Тренер "Жирони": "Довбик має брутальну здатність забивати голи, Циганков був агресивний із "Севільєю"

Головний тренер «Жирони» Мічел Санчес прокоментував 5:1 із «Севільєю».


«Це неймовірно через швидкість, з якої ми вийшли. Швидкість Савіньо та Порту, дуелі центральних захисників, що відбирає м'яч і просуває його вперед Іван, Довбик, який має брутальну здатність забивати голи.


Третій наш гол був жорстокий. Це один із найкращих голів, які ми бачили. Мені подобається тренуватися з понеділка по п'ятницю, а також у вихідні.


Без м'яча ми маємо бути агресивними в атаці. Нам важко, коли нас підкорюють, але в мене таке почуття, що ми краще захищаємось в атаці. Порту був неймовірний, Циганков агресивний, Савіньо... у них жорстока прихильність до одноклубників.


Боротьба за чемпіонство? Я бачу, що «Реал», «Барса» та «Атлетико» здатні виграти десять матчів поспіль, а моя голова не потребує цього. Це тільки в руках найкращих у світі, решта має думати про гру за грою. У нас 20 очок до сьомого місця, це добрий відрив. Якщо ми хочемо в Лігу чемпіонів, нам доведеться боротися проти таких грандів як Реал, Атлетик і т.д.


У мене є два відмінні форварди. У нас велика присутність у зоні, і це дозволяє багатьом м'ячам досягати зони. У нас є енергія, люди, які долають суперників вертикально, швидко та точно.


Я задоволений нашою командою. Найважливіше те, що наші гравці дуже добре тренуються», - сказав Мічел.