21 січня 2024 13:12

Удар по морському терміналу компанії друга Путіна в РФ: джерела розкрили деталі

У російському селищі Усть-Луга у ніч на неділю, 21 січня, було атаковано морський термінал, і ця атака є спецоперацією Служби безпеки України.


Такою інформацією поділилися з УНІАН джерела. За їх даними, по цілі влучно відпрацювали безпілотники СБУ - удари були точними, почалася масштабна пожежа, росіяни були змушені евакуювати співробітників.


"Нафтовий термінал "Усть-Луга Ойл" в Ленінградській області - важливий обʼєкт для ворога. Там переробляють паливо, яке, зокрема, постачається і для військ РФ", - зазначило джерело. За його даними, успішна атака на такий термінал завдає ворогу не лише економічних збитків, а й серйозно ускладнює логістику палива для загарбників.


Важливі новини Росії - сьогодні це варто знати


Раніше стало відомо, що в Ленінградської області в порту Усть-Луга на Балтійському морі було завдано удару безпілотником по великому газовому терміналу компанії "Новатек", яка належить другу російського диктатора Володимира Путіна Геннадію Тимченку.


Губернатор Ленінградської області Олександр Дрозденко визнав, що у порту трапилася пожежа, і працівників евакуювали, але причину вогняного інциденту не назвав. ЗМІ також дізналися, що у місті Тула вночі було завдано удару по заводу "Щегловский вал", на якому збирали зенітно-ракетні комплекси "Панцир-С" та "Панцир-С1".