20 січня 2024 23:23

Хендерсон про саудівську лізу: "Багато хотілося б, щоб я критикував її, але це конкурентний чемпіонат, там є боротьба. Просто часом у житті щось не складається"

Джордан Хендерсон оцінив рівень ліги Саудівської Аравії.


«Думаю, багатьом хотілося б, щоб я сидів тут і критикував саудівську лігу і все, що її супроводжує. Але цього точно не станеться, я не збираюся так чинити.

Я глибоко поважаю лігу, фанатів клубу, людей, які виявили справжню гостинність. На жаль, часом деякі речі в житті просто не складаються. І у футболі, і в житті загалом. Я прийняв рішення.

Як тільки я дізнався про цю можливість, я відразу вирішив, що це буде найкращим кроком для мене і моєї родини в цей момент. Якщо хтось образився чи засмутився через це, це моя вина. Приношу вибачення за це, я не прагнув цього досягти.

Тепер я хочу дивитися вперед і сконцентруватися на тому, щоб найкращим чином проявити себе в «Аяксі» як футболіст.

Це все ще конкурентна ліга, там є боротьба. Я відчув, що це буде правильним наступним кроком у моїй кар'єрі, хотів це зробити. Це було важливе рішення, враховуючи, скільки часу я провів у Саудівській Аравії, але вони виявили повагу до цього рішення. Вдячний, що все зробили у правильному ключі. Всі потиснули руки, і ми рушили далі», – заявив півзахисник «Аякса», який нещодавно залишив «Аль-Іттіфак».