14 січня 2024 16:30

Віталій МИКОЛЕНКО: "Упевнений, "Евертон" зможе уникнути будь-якої небезпеки вильоту з АПЛ"

Український захисник "Евертона" Віталій Міколенко розповів про цей сезон.

- Як оцінюєш поточний сезон для "Евертона"?


– Коли почув новину про зняття окулярів, це було важко зрозуміти. Але коли справа доходить до тренувань, бачу, що всі хочуть набрати більше балів, бо не хочемо опинитися наприкінці таблиці. Думаю, після цього ми зрозуміли, що працювати потрібно в одному напрямку разом. Впевнений, ми зможемо уникнути будь-якої небезпеки вильоту.


- У нас був дуже добрий початок минулого місяця: чотири перемоги поспіль без пропущених м'ячів, потім результати змінилися. Як це можеш пояснити?


- Важко сказати, але у грудні ми мали дуже багато матчів. Ми почали добре, обігравши «Ноттінгем Форест» на виїзді, двічі вигравши вдома, а потім обігравши «Бернлі». Можливо, кілька травм змінили наш склад – це було тяжко.

- Очевидно, що під час останньої зустрічі з "Кристал Пелас" команді довелося копати глибоко, граючи в меншості, щоб переконатися, що забезпечили другий матч. Як ви були щасливі, коли червону картку Домініка Келверт-Льюїна скасували?


- Так, я відчув велике полегшення. Ми мали кілька травм, але, на щастя, люди повертаються, це добре. Для нас теж чудово, що Будинок доступний, – сказав Миколенко.