7 січня 2024 22:24

Алегрі про боротьбу за скудетто: "Треба бути реалістами, "Інтер" проводить чудовий сезон. "Ювентус" став краще атакувати, але гірше захищатися – треба попрацювати"

Массиміліано Алегрі не сподобався гол, пропущений від "Салернітани" (2:1).


«Треба бути реалістами. "Інтер" проводить чудовий сезон. Перемога над «Салернітаною» була важливою для того, щоб тримати команду з п'ятого місця на відстані. 15-очковий відрив – це п'ять перемог, що є важливим.

Прямо зараз ми у хорошому фізичному стані, більш спокійно діємо у важких ситуаціях. Ми добре провели перший тайм. "Салернітана" добре оборонялася. Загалом ми провели гарну гру, хоч і поступалися з рахунком 0:1.

А ось що мені не сподобалося, і хлопці про це знають, то це те, що ми пропустили так само, як від «Фрозіноне». А у Кубку Італії ми пропустили через 40 секунд після початку гри. Це погані сигнали.

Є відчуття, що ми ризикуємо пропустити щоразу, коли суперник закидає м'яч у область штрафного майданчика. Ми не такі впевнені в собі, як раніше. Треба спокійно над цим попрацювати, не можна, щоб ризик пропустити гол з нізвідки.

Зараз ми краще атакуємо, але гірше обороняємось», – заявив головний тренер «Ювентуса» в ефірі DAZN.