7 січня 2024 22:03

Зінченко втратив всю довіру: в Англії вимагають в "Арсенала" взяти "нормального лівого фулбека" заради титулу АПЛ

Нещодавно головний тренер Арсеналу Мікель Артета повідомив, що лондонський клуб відкритий до ідеї підсилення складу на фоні проблем зліва у захисті.


Популярний серед англомовних вболівальників «канонірів» портал Just Arsenal закликав клуб змінити пріоритети на трансферному ринку у січні і замість нападника підписати лівого захисника.

«Зінченко був у чудовій формі на початку сезону, але потім став більш нестабільним і вже деякий час виглядає не найкращим чином. Коли виступи Зінченка почали погіршуватися, Артета сподівався, що Томіясу активізується, і саме це він і зробив.

Він давав у своїй ролі трохи більше, ніж Зінченко. В атаці пропонував більше і до того, як отримав травму, був у чудовій формі. Зробити пріоритетом лівого захисника мало б сенс в цій ситуації».

Автор статті Дейзі Мей зазначив, що підписання футболіста високого рівня на позицію Зінченка дасть більше шансів Арсеналу на боротьбу за трофей АПЛ.

«У зв'язку з жорстким фінансовим фейр-плей повідомляється, що ми не будемо витрачати великі кошти в січневе вікно, а замість цього будемо шукати варіанти оренд, що, на мою думку, зовсім не погана ідея.

Треба чекати до літа, щоб прийняти будь-які важливі рішення щодо захисту чи півзахисту, і, сподіваюся, що клуб запросить когось достатньо хорошого, щоб зайняти місце лівого захисника і це допоможе виграти команді чемпіонство у другій половині сезону».

Наразі Зінченко є недоступним для Артети через травму литкового м'язу.