6 січня 2024 19:18

Забарний став учасником фантастичного камбека "Борнмута": "вишні" пройшли до 1/16 фіналу Кубка Англії

Вперше за чотири місяці український центральний захисник Борнмута Ілля Забарний опинився поза стартовим складом команди Андоні Іраоли і «вишні» ледь не скисли»!


Борнмут у кубковому протистоянні майже примудрився програти 23-й команді Чемпіоншипу. Але, майже, як відомо не рахується.


Багато в чому долю гри могла вирішити ударна двохвилинка в кінці першого тайму, коли в проміжку між 40 та 42 хвилинами забили нападники КПР Сінклеїр Армстронг та Лінкольн Дайкс.


Але у таймі номер два Андоні Іраола зробив вдалі заміни і Борнмут перевернув все з ніг на голову. Тобто, забив три голи та святкував дуже яскраву, хоч і нервову перемогу.


Ілля Забарний з'явився на полі аж на 84-й хвилині гри і за цей нетривалий відтинок часу, 13 хвилин з урахуванням доданого часу, жодними результативними діями відзначитися не встиг.


Нагадаємо, що на внутрішній арені після поразки від Тоттенхема у 20-му турі (1:3) Борнмут залишився на 12-му місці у турнірній таблиці англійської Прем'єр-ліги: 25 очок.


У наступному турі «вишні» вдома прийматимуть лідера чемпіонських перегонів Ліверпуль. Гра запланована на 21 січня. Стартовий свисток прозвучить о 18:30.


Кубок Англії. 1/32 фіналу


КПР – Борнмут 2:3 (2:0)


Голи: Армстронг, 40, Дайкс,42 – Таверньє, 49, Мур, 55, Клюйверт, 69.