4 січня 2024 14:25

Ротань вибрав форварда для "Олександрії": клубу доведеться конкурувати за іспанця з чемпіонами європейської ліги

Олександрія, яку очолює Руслан Ротань, націлилася на підписання іспанського форварда косоварської Пріштіни Джалена Блеси. Клуб УПЛ має конкурентів у боротьбі за нападника.


Проблеми Олександрії з результативністю цього сезону змушують керівників клубу шукати вихід зі становища. За 16 турів української Прем'єр-ліги команда Руслана Ротаня забила лише 12 голів, що є четвертим найгіршим показником чемпіонату.


За інформацією Telegrafi, Олександрія має інтерес до нападника косоварської Пріштіни Джалена Блеси. Також на форварда з іспанським та американським громадянством претендує тираспольський Шериф, який є чинним чемпіоном Молдови.


Сам Блеса також висловився стосовно свого майбутнього в наступному сезоні.


«Я б не хотів говорити про наступний рік, тому що не вважаю це професійним і не хотів би виявляти неповагу до свого клубу. У мене контракт з Пріштиною, і я дуже поважаю клуб і тренера.


Я вважаю, що мінімум, що кожен уболівальник, президент або тренер вимагав би від кожного гравця, навіть якщо у нього залишилося два роки, один рік або навіть один місяць до кінця контракту, це наполеглива праця та відданість клубу. Це мої цінності, і це я», – зазначив Блеса.