4 січня 2024 08:21

Дюгаррі: "Набридло чути про перехід Мбаппе в "Реал" кожні півроку"

Колишній нападник «Барселони», «Мілана» та збірної Франції Крістоф Дюгаррі висловився про можливий перехід форварда «ПСЖ» Кіліана Мбаппе до мадридського «Реала».


«У мене таке враження, що кожні півроку кажуть: він залишається, він іде? Це мене турбує. Мені це набридло. Я хочу, щоб Мбаппе зайнявся клубним проектом та перестав займатися особистим. Я втомився чути розмови про його майбутній клуб кожні півроку. Мені це набридло. Мені це не цікаво, це більше не цікаво», — наводить слова Дюгаррі RMC.


Нагадаємо, раніше була інформація, що Мбаппе має прямі контакти з іспанським клубом та президентом Флорентіно Пересом. "Реал" дав 25-річному французу час на рішення до 15 січня - іспанці розраховують тільки на перехід гравця вільним агентом. У Кіліана влітку закінчується контракт із «ПСЖ», який парижани намагаються продовжити. 2 січня Мбаппе забронював собі будинок у Мадриді.


Мбаппе перейшов до «ПСЖ» із «Монако» у липні 2018 року. Сума трансферу склала €180 млн. Контракт гравця з клубом розрахований до літа 2024 року. Transfermarkt оцінює нападника в €180 млн.

У нинішньому сезоні Мбаппе зіграв 23 матчі, забив 22 м'ячі та віддав дві гольові передачі.