29 грудня 2023 11:24

Онана веде переговори з Камеруном, щоб відкласти від'їзд на Кубок Африки. Він хоче зіграти за МЮ проти "Вігана" у Кубку Англії

Андре Онана намагається відкласти від'їзд на Кубок Африки.


Воротаря «Манчестер Юнайтед» викликали до збірної Камеруну на Кубок Африки, який розпочнеться 13 січня. Фінал турніру відбудеться 11 лютого.

За даними ESPN, Онана веде переговори з Камерунською федерацією футболу, щоб відкласти від'їзд. Він повідомив федерації, що приїде на турнір, але, як передає джерело, хоче мінімізувати час відсутності у складі «Манчестер Юнайтед».

Камерун проведе підготовчий збір перед турніром у Саудівська Аравія. 9 січня там відбудеться товариський матч проти Замбії. Незважаючи на це, Онана хоче зіграти за «Манчестер Юнайтед» проти «Вігана» у Кубку Англії – ця гра пройде 8 січня.

Стартовий матч на Кубку Африки збірна Камеруну проведе 15 січня. 14 січня «Юнайтед» зіграє проти «Тоттенхема». Також можливий матч четвертого раунду Кубка Англії 27-го чи 28-го числа. Потім клуб проведе матчі АПЛ проти «Вулверхемптону» (1 лютого), «Вест Хема» (4 лютого) та «Астон Вілли» (11 лютого).

Повідомлено , що на період відсутності Онана "Манчестер Юнайтед" довіряє запасному воротареві Алтаю Байиндиру, який ще жодного разу не грав за команду.